Verzendkosten

Lasergame of Boogspanning

Afhalen bij een servicepunt bij jou in de buurt

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt.  Je haalt dan de zending de dag voor gebruik aan het einde van de middag op bij een winkel bij u in de buurt. De dag na gebruik breng je hem daar dan weer terug.

Klik hier voor een postnl punt bij jou in de buurt.

Thuisbezorgen

De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Het terugsturen gaat wel via een servicepunt bij jou in de buurt.

Koopproducten

De verzendkosten voor koopproducten uit onze webwinkel zijn 3.95. Wanneer je de koopproducten tegelijk besteld met een LIGHTFIGHT pakket worden de artikelen tegelijk opgestuurd en vervallen de 3.95 verzendkosten.

Mocht je koopartikelen willen retourneren dan kan dit kosteloos door ze retour te sturen in het LIGHTFIGHT pakket. Of door ze naar ons op eigen kosten retour te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Graag ontvangen we artikelen in originele verpakking en een korte mail dat de artikelen dat de artikelen zijn opgestuurd. Zodra de artikelen bij ons retour zijn krijg je een bevestiging van ons.

 

Kom je een artikelen bij ons afhalen en retourbrengen dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.

 

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID