Reservering terugsturen

Retour sturen pakket Lightfight

Voor de terugreis sturen wij een extra verzendlabel mee. Het label kun je op het lightfight pakket plakken. Ook sturen wij eventueel tiewraps mee om te pakket zelf mee te verzegelen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het lightfight pakket weer afgeven bij een PostNL locatie.

Bij PostNL hoeft er dus niet afgerekend te worden. PostNL geeft altijd een afgiftebewijs af. Bewaar dit afgiftebewijs een week. Binnen deze week kunnen wij dit afgiftebewijs bij u opvragen.

IS ER GEEN LABEL AANWEZIG OF IS HET LABEL KWIJTGERAAKT, GEEN PROBLEEM, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP ZODAT WE JE EEN NIEUWE KUNNEN MAILEN. BETAAL NOOIT DE VOOR DE ZENDING DIE JE VAN ONS ONTVANGEN HEBT,

MOCHT JE HET PAKKET AL RETOUR HEBBEN GESTUURD EN IETS VERGETETN ZIJN MEE TE STUREN. DAN ZIJN DEZE EXTRA VERZENDKOSTEN UITERAARD VOOR EIGEN REKENING. Voor elke dag dat u het Lightfight pakket later terugbrengt kunnen wij 50% van het orderbedrag in rekening brengen.

Huurartikelen die niet worden teruggestuurd worden rekening gebracht voor de nieuw waarde van het betreffende product. Overigens zal u altijd eerst in de mogelijkheid worden gesteld om het product alsnog naar ons op te sturen. Wordt hier geen gehoor aan gegevens dan zult u via de mail een rekening ontvangen. 

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID