Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Targetvest Huur

Vanaf: 3.50

Deze Targetvesten zijn een leuke toevoeging aan de Lasergame voor extra uitdaging.

Afhankelijk van de grootte van de groep reserveer je voor iedere deelnemer een targetvest of bij grotere groepen 1 a 2 Targetvesten per team.

Let op: De targetvesten werken alleen icm de LasergameBox en het Groepspakket

Haal de zending op je eigen tijd op. Bekijk hier een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt. De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt.  Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten. Meer informatie

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk via Ideal betalen dit zorgt voor een snelle afhandeling van het proces. Vooraf betalen op factuur kan ook. Voor bedrijven is een betaaltermijn van 30 dagen.

Deze score is gebaseerd op reviews verkregen van klanten via het zelfstandige platform Trustpilot

Sinds 2015 is nog nooit door ons of door vertraging bij PostNL een game niet doorgegaan. Er is altijd een oplossing achter de hand.

Om de grote ledlamp in het midden van het Targetvest, zitten 12 kleine lampjes.

Wanneer alle lampjes uit zijn is het targetvest veroverd door een ander team.

Na het inschakelen, wordt de eigen teamkleur gekoppeld door één keer op het vest te schieten. Het ledlamp in het midden gaat branden in de gekoppelde teamkleur en kan niet geraakt worden door deelnemers uit hetzelfde team.

Wanneer een deelnemer van een ander team het targetvest raakt, dan gaan er afhankelijk van de gebruikte munitiesoort één of meerdere levens verloren. Het vest gaat dan kort trillen en knipperen. Nadat het vest geraakt is kan deze gedurende enkele seconden niet meer geraakt worden.

Na verlies van alle levens ben je veroverd en zal het vest een aantal keren trillen en de verlichting zal blijven knipperen.

Resetten is mogelijk door het vest uit te schakelen en weer aan te schakelen. Aan te raden is om af te spreken dat alleen een begeleider dit mag doen. Door de deelnemers het vest op de rug te laten dragen, wordt het minder verleidelijk om dit zelf te doen.

Er is geen communicatie tussen de lasergamepistolen en het vest. Wordt het vest geraakt, dan zal er niet automatisch een leven op de gun verloren gaan.

Extra informatie

Reviews

Targetvest Huur

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID