Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Polaroid Instax Wide 300

Vanaf: 15.00

Hoe leuk is het om direct een fysieke foto in handen te hebben van een zojuist genomen foto? Huur de Polaroid Fujifilm Instax Wide 300 print extra brede foto’s van 10,8 × 8,6 cm. Standaard met originele beschermhoes. Films (fotopapier) kunnen per verpakking van 10 bijgekocht worden voor 8,95. Ongeopende verpakkingen mogen mee retour teruggestuurd worden.

Haal de zending op je eigen tijd op. Bekijk hier een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt. De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt.  Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten. Meer informatie

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk via Ideal betalen dit zorgt voor een snelle afhandeling van het proces. Vooraf betalen op factuur kan ook. Voor bedrijven is een betaaltermijn van 30 dagen.

Deze score is gebaseerd op reviews verkregen van klanten via het zelfstandige platform Trustpilot

Sinds 2015 is nog nooit door ons of door vertraging bij PostNL een game niet doorgegaan. Er is altijd een oplossing achter de hand.

Groot succes op alle soorten feestjes. Geef de genodigden een polaroid foto mee naar huis ter herinnering of maak een creatieve collage die direct te bewonderen is. De Polaroid is weer helemaal hot. En hoe leuk is het om direct een fysieke foto in handen te hebben? Een mooie herinnering aan een fantastisch feest. Huur de Polaroid bij apart of bij een set van ons om het feest compleet te maken.

Extra informatie

Reviews

Polaroid Instax Wide 300

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID