Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

LasergameBox

Vanaf: 39.99

Huur de Lasergamebox voor een geweldig feest voor 8 deelnemers. Extra deelnemers selecteer je door het aantal te verhogen boven de kalender. Beleef uren lang speelplezier.

Kortom een makkelijk hanteerbare lasergame voor een geslaagd feest.

Haal de zending op je eigen tijd op. Bekijk hier een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt. De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt.  Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten. Meer informatie

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk via Ideal betalen dit zorgt voor een snelle afhandeling van het proces. Vooraf betalen op factuur kan ook. Voor bedrijven is een betaaltermijn van 30 dagen.

Deze score is gebaseerd op reviews verkregen van klanten via het zelfstandige platform Trustpilot

Sinds 2015 is nog nooit door ons of door vertraging bij PostNL een game niet doorgegaan. Er is altijd een oplossing achter de hand.

Het voordeel van deze lasergames is de eenvoudige en overzichtelijke bediening. Iedereen kan met deze lasergames over weg. 

Bij deze lasergames merk je direct wanneer je geraakt wordt. De lasergames beginnen namelijk te trillen als je geraakt wordt. Ten opzichte van de andere pistolen moet je munitie herladen als de munitie op is. Dit doe je door op de knop onder het handvat te drukken. 

Kortom een makkelijk hanteerbare lasergame voor een geslaagd feest.  

Extra informatie

Inclusief

1 extra Reserve, Voldoende batterijen en een schroevendraaier

Downloads (direct na plaatsen reservering)

Diploma's, Muziek, Uitnodigingen

Games:

Bedenk jouw eigen spelregels of speel één van onze uitgewerkte spellen: Target Hit, Capture the Flag, VIP of Last Men Standing!

Lasergamepistolen lightfight

Counting Colours

Lasergame zolang als je wil! ↺
Begeleider geeft deelnemers nieuwe levens en turft aantal restarts.

Capture The Flag

Verover de vlag van het andere team ↺
Verstop eigen vlag gemaakt van bijv. een theedoek of
koop vlaggen

V.I.P. GAME

Bescherm als team jullie Very Important Person ↺
Reload onbeperkt tot je de V.I.P. van het andere team uitgeschakelt en overwint.
Lasergamegeweren

Fair Family

Vorm een extra macht voor eerlijke Lasergame ↺
Jongere of oudere deelnemer vormt een individuele macht waar andere regels voor gelden.
Lasergamebox

Last Men Standing

Houd je als langste staande ↺
Deelnemers die af zijn gaan uit het spel tot de laatste deelnemer wint als Last Men Standing.

Nodig je vrienden uit en speel een spannende lasergame met veel geluids- en lichteffecten!

Kies zelf een locatie om te lasergamen! Buiten in het bos een veld maken of eerst je eigen lasergamehal bouwen in een gymzaal of grote schuur.

De organisatie is eenvoudig. Zorg wel dat je goed voorbereid bent. Daar helpen we je mee.

Bekijk het filmpje, Games en reserveer direct

Lasergame in 2 tot 4 teams met een onbeperkt aantal deelnemers. Het overzichtelijkste is om met 2 teams te spelen, maar als je bijvoorbeeld met 9 deelnemers bent, kun je kiezen voor 3 teams van 3 deelnemers

Als een deelnemer van een ander team je raakt dan raak je een leven kwijt. Ben je al je levens kwijt dan het gaat het lasergamepistool knipperen en kun je niet meer vuren.

Afhankelijk van het spel mogen de deelnemers zelf hun lasergamepistool weer opladen of doet de begeleider dit. 

Bij grotere groepen geven wij de voorkeur aan het VIP spel omdat we dan maximaal 4 personen in de gaten hoeven te houden.

Ten alle tijden zijn er nieuwe lasergamepistolen aan het spel toe te voegen.

De deelnemers hebben keuze uit verschillende wapensoorten waarmee zij tactisch kunnen lasergamen. Standaard is het lasergamepistool ingesteld op het wapen “pistool”. Druk op de knop “wapen kiezen” om de opties te doorlopen:————————————————————————————————————————

Pistool: 12x voor herladen, tegenspeler verliest 1 leven

Jachtgeweer: 6x voor herladen, tegenspeler verliest 2 levens

Machinepistool: 6x voor herladen, tegenspeler verliest 2 levens

Raketwerper: 1x voor herladen, tegenspeler verliest 3 leven:————————————————————————————————————————

Het lijkt in eerste instantie misschien oneerlijk als je door 1 keer geraakt te zijn 3 levens verliest. Bedenk dan dat je tegenspelers dit wapensoort minder vaak kan gebruiken en vaker moet herladen. Uiteindelijk zijn de verschillende wapensoorten eerlijk op elkaar afgestemd.:

De meest simpele spelvorm is dat je voor ieder team een honk maakt en dat daar iemand is die op een briefje bijhoudt hoe vaak men af is geweest. Bij eerlijk spel geeft de deelnemer aan dat hij af was en gaat vervolgens het spel weer in met nieuwe levens. Aan het einde wordt de balans opgemaakt.  

Bedenk jouw eigen spelregels of speel één van onze uitgewerkte spellen: Target Hit, Capture the Flag, VIP of Last Men Standing! Bekijk alvast een voorbroefje

Reserveren kan eenvoudig online. Selecteer het aantal deelnemers, de datum en klik op ‘boek nu’. 

Voeg eventueel extra’s toe aan je winkelmandje en ga dan naar de afrekenpagina. Vul je adresgegevens in, selecteer de bezorgopties. Afrekenen kan direct via Ideal of later via een bankoverschrijving. 

Via de mail ontvang je direct een bevestiging en binnen een aantal uur informatie rondom de bezorgdatum.

Vind je het prettig als er meegedacht wordt? Vinden wij leuk!

Je kunt natuurlijk ook eerst de veel gestelde vragen lezen.

Vaak gestelde vragen

Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je snel en zonder al te veel uitleg aan de slag kies dan dit type lasergame. Eenvoudig in gebruik en kan je daardoor al aan een kind van 4 jaar uitleggen, maar ook volwassenen komen helemaal los met deze lasergame. 

Afhankelijk van de leeftijd kun je de lasergame helemaal op de groep aanpassen. Onze ervaring is dat kinderen tot een leeftijd van 7 a 8 jaar vooral bezig zijn met achter elkaar aan te rennen en aan het basisspel Counting Colours voldoende hebben. Voor oudere leeftijden zijn vele spelvormen mogelijk.

De lasergamepistolen werken individueel o.b.v. onschadelijk infrarood licht. Er is geen rode lichtstraal zichtbaar. Je kunt het vergelijken met de straling die uit de afstandsbediening van de tv komt, alleen met een beter bereik.

Er kan met een onbeperkt aantal deelnemers gelasergamed worden die verdeeld kunnen worden in 2 tot 4 teams. In de beschikbaarheidskalender kun je per dag controleren hoeveel lasergamepistolen wij beschikbaar hebben. Vanwege onze grote voorraad is meestal ruim voldoende en is de hele kalender groen.

Nee, dit is niet nodig. Het lasergamepistool zelf dient als doelwit. Op de lasergamespistolen zitten sensoren die registreren hoe vaak het lasergamepistool geraakt is. Het is wel mogelijk om een targetvest aan de reservering toe te voegen. Dit is dan een speluitbreiding. Lees meer.

Doordat we het energielevel van de AA-batterijen waarop de lasergamepistolen werken verdelen, zal het niet gebeuren dat alle lasergamepistolen tegelijkertijd leeg zijn. De ene soms dus wat sneller dan de andere. Er worden voldoende reservebatterijen en een schroevendraaier meegestuurd, mocht het toch nodig zijn dan zijn de batterijen binnen een minuut gemakkelijk te vervangen. Ondertussen kan de deelnemer met het reservepistool verder lasergamen. Je kunt dus gemakkelijk een aantal uren gamen.

Het hoeft niet donker te zijn om te kunnen lasergamen. Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 30 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.

Outdoor kun je lasergamen in bijvoorbeeld een park, bos of (speel)tuin. Lasergame je buiten, maak dan het speelveld niet te groot zodat de deelnemers elkaar makkelijk terugvinden.

Gaat de voorkeur uit naar een Indoor locatie, dan kun je bijna in iedere gemeente voor een redelijke prijs een gymzaal huren. Lasergamen is ook mogelijk in een schuur, loods, kantoor, school en er zijn zelfs mensen die in overleg met de beheerder via ons gelasergamed hebben in een bibliotheek, ziekenhuis, bouwmarkt en supermarkt. 

De meeste mensen lasergamen via ons op openbaar terrein.

Zolang je niemand tot last bent en rekening houdt met de regels en de veiligheid van de locatie mag je met een particulier gezelschap op openbare plekken lasergamen aangezien de straling van de lasergamepistolen niet gevaarlijk is.

Bedrijven of organisaties kunnen in sommige gevallen wel een meldingsplicht bij de gemeente hebben. Of dit nodig is verschilt per gemeente. 

Na bijna 4 jaar en duizenden feestjes hebben wij nog geen hinder ondervonden of van gehoord.

Dit lasergametype is spatwaterdicht dus laat je niet weerhouden door wat spetters. Bij enkel regen (niet bij onweer) kun je het beschutting van bomen opzoeken want die houden veel regen tegen waardoor je er minder hinder van hebt. Daarnaast klinkt het geluid van de regen op de bladeren ook nog eens erg spannend.

Extra informatie

Inclusief

1 extra Reserve, Voldoende batterijen en een schroevendraaier

Downloads (direct na plaatsen reservering)

Diploma's, Muziek, Uitnodigingen

Reviews

LasergameBox

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID