Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Lasergame 16+

Vanaf: 59.99

Huur de Lasergame 16+ voor een Retro vrijgezellenfeest of voor een bedrijfsfeest. Let op: Deze set is niet geschikt voor een kinderfeest

Haal de zending op je eigen tijd op. Bekijk hier een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt. De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt.  Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten. Meer informatie

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk via Ideal betalen dit zorgt voor een snelle afhandeling van het proces. Vooraf betalen op factuur kan ook. Voor bedrijven is een betaaltermijn van 30 dagen.

Deze score is gebaseerd op reviews verkregen van klanten via het zelfstandige platform Trustpilot

Sinds 2015 is nog nooit door ons of door vertraging bij PostNL een game niet doorgegaan. Er is altijd een oplossing achter de hand.

Huur de Lightfight Lasergame met display altijd inclusief:

    • 8x lasergamepistolen voor 59,99

    • Plus 2 extra lasergamepistolen (reserve + host)

    • Voldoende batterijen

    • Gebruikersaanwijzing

    • Uitlegkaart van diverse verschillende spelvariaties

Let op: De mogelijkheden met deze type lasergame is vrij uitgebreid. Ze zijn geschikt voor deelnemers boven de 16 jaar die het leuk vinden om de mogelijkheden vooraf te onderzoeken. Zeker niet geschikt voor kinderfeestjes. Het opstarten kost enige tijd en als kinderen graag willen spelen dan duurt opstarten veel te lang.  Ook kan dit type absoluut niet over nattigheid in verband met het display. Er mag niet buiten mee worden gespeeld in de regen.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 40 × 38 cm
Gebruiksgemak

Geavanceerd

Reviews

Lasergame 16+

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID