Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

LasergamePistolen

Vanaf: 44.99

Huur de Lightfight Lasergame Pistolen altijd inclusief:

  • Plus 1 extra reserve Lasergame pistool

  • 4 Targets

  • Voldoende batterijen

  • Gebruikersaanwijzing

  • Uitlegkaart van diverse verschillende spelvariaties

  • Uitnodigingen (download)

  • Certificaten (download)

  • Muziek (download)

Haal de zending op je eigen tijd op. Bekijk hier een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt. De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt.  Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten. Meer informatie

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk via Ideal betalen dit zorgt voor een snelle afhandeling van het proces. Vooraf betalen op factuur kan ook. Voor bedrijven is een betaaltermijn van 30 dagen.

Deze score is gebaseerd op reviews verkregen van klanten via het zelfstandige platform Trustpilot

Sinds 2015 is nog nooit door ons of door vertraging bij PostNL een game niet doorgegaan. Er is altijd een oplossing achter de hand.

Deze lasergamepistolen zijn een stuk handzamer. Hierdoor kun je er makkelijker mee rennen. Ten opzichte van de andere lasergamepistolen hebben deze lasergamepistolen als extra een shield functie. Deze knop kun je gebruiken om minder leven kwijt te raken wanneer je geraakt wordt. Maar let op de knop werkt slechts 15 seconden en maar 1 keer in de drie minuten. De knop moet je dus tactisch gebruiken

Daarnaast spreekt het lasergamepistool ook tegen je. Bijvoorbeeld wanneer de shield ingeschakeld is of wanneer je batterijen op zijn. Kleine extra’s die het spel extra leuk maken. Ook is het spel uit te breiden met de I.T.S.

Daarnaast kun je natuurlijk nieuwe levens laden door het apparaat aan en uit te zetten maar bij dit apparaat is er nog een manier. Je drukt de shield knop tegelijk met de trigger in en er wordt weer leven bijgeladen. Ook is er een manier om nooit meer af te gaan. Maar die vertellen we natuurlijk niet. Of alleen aan de begeleider 😉  Veel plezier met spelen.

Lasergamepistolen

Counting Colours

Lasergame zolang als je wil! ↺
Begeleider geeft deelnemers nieuwe levens en turft aantal restarts.

Capture The Flag

Verover de vlag van het andere team ↺
Verstop eigen vlag gemaakt van bijv. een theedoek of
koop vlaggen

V.I.P. GAME

Bescherm als team jullie Very Important Person ↺
Reload onbeperkt tot je de V.I.P. van het andere team uitgeschakelt en overwint.
Lasergamegeweren

Fair Family

Vorm een extra macht voor eerlijke Lasergame ↺
Jongere of oudere deelnemer vormt een individuele macht waar andere regels voor gelden.
Lasergamepistolen

Last Men Standing

Houd je als langste staande ↺
Deelnemers die af zijn gaan uit het spel tot de laatste deelnemer wint als Last Men Standing.

FAQ

Eenvoudig in gebruik en de werking kan je daardoor al aan hele jonge kinderen uitleggen. Tactisch teamspel en samenwerking kun je dan nog niet verwachten. Doorgaans kun je met kinderen vanaf 6 a 7 jaar super leuk lasergamen. Ook leuk met volwassenen!

Er kan met een onbeperkt aantal deelnemers gelasergamed worden die verdeeld kunnen worden in 2 tot 4 teams. In de beschikbaarheidskalender kun je per dag controleren hoeveel lasergamepistolen wij beschikbaar hebben. Vanwege onze grote voorraad is meestal ruim voldoende en is de hele kalender groen.

Het hoeft niet donker te zijn om te kunnen lasergamen. Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 20 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes.

Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.

Dit lasergametype is spatwaterdicht dus laat je niet weerhouden door wat spetters. M.u.v. onweer kun je bij regen de beschutting van bomen opzoeken want die houden veel regen tegen waardoor je er minder hinder van hebt. Daarnaast klinkt het geluid van de regen op de bladeren ook nog eens erg spannend.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 40 × 38 cm

Reviews

LasergamePistolen

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID