Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

LasergameGeweren

Vanaf: 54.99

Huur de Lightfight Lasergame Geweren altijd inclusief:

  • Plus 1 extra reserve Lasergame geweer

  • 4 targets

  • Voldoende batterijen

  • Gebruikersaanwijzing

  • Uitlegkaart van diverse verschillende spelvariaties

  • Uitnodigingen (download)

  • Certificaten (download)

  • Muziek (download)

Haal de zending op je eigen tijd op. Bekijk hier een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt. De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt.  Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten. Meer informatie

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk via Ideal betalen dit zorgt voor een snelle afhandeling van het proces. Vooraf betalen op factuur kan ook. Voor bedrijven is een betaaltermijn van 30 dagen.

Deze score is gebaseerd op reviews verkregen van klanten via het zelfstandige platform Trustpilot

Sinds 2015 is nog nooit door ons of door vertraging bij PostNL een game niet doorgegaan. Er is altijd een oplossing achter de hand.

 De lasergamegeweren zijn een stuk groter en dat wordt vaak als stoerder ervaren. De Lasergamegeweren hebben als extra een shield functie. Deze knop kun je gebruiken om minder leven kwijt te raken wanneer je geraakt wordt. Maar let op de knop werkt slechts 15 seconden en maar 1 keer in de drie minuten. De knop moet je dus tactisch gebruiken.

Als extra spreekt het lasergamegeweer tegen je. Bijvoorbeeld wanneer je moet herladen of wanneer je batterijen op zijn. Kleine extra’s die het spel extra leuk maken. Ook is het spel uit te breiden met de I.T.S.

Daarnaast kun je natuurlijk nieuwe levens laden door het apparaat aan en uit te zetten maar bij dit apparaat is er nog een manier. Je drukt de shield knop tegelijk met de trigger in en er wordt weer leven bijgeladen. Ook is er een manier om nooit meer af te gaan. Maar die vertellen we natuurlijk niet. Of alleen aan de begeleider 😉  Veel plezier met spelen.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 40 × 38 cm

Reviews

LasergameGeweren

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID