Altijd op tijd

Er zijn heel wat games via Lightfight gespeeld, en nog nooit is het door onze fout of door vertraging bij de bezorging niet doorgegaan.

Mocht er niet bezorgd worden op de afgesproken dag (een dag voor de gereserveerde datum) of er is iets anders mis, dan zorgen wij voor een oplossing.

Het is dan wel van belang dat je z.s.m. contact met ons opneemt. Een alternatieve zending kan dan de volgende morgen bij een PostNL punt meestal binnen 15km van jullie adres staan. Als deze oplossing ook mis gaat, dan komen wij persoonlijk naar jullie toe zodat jullie reservering sowieso doorgaat!

Wijzig nooit zelf de bezorging via de PostNL link. Dit zal het pakket namelijk vertragen. LIGHTFIGHT kan hier niet op anticiperen.

 

Let op: Tijdelijk min één dag eerder verzonden

Om ook in deze drukke periode te kunnen voldoen aan bovenstaande belofte versturen wij momenteel onze reserveringen min één dag eerder dan aangegeven zodat zelfs met vertraging het gereserveerde pakket op tijd is. 

Deze extra speling is niet meegenomen op onze website en in de geautomatiseerde informatie die je van ons ontvangt. Reserveer je bijvoorbeeld voor een vrijdag, dan staat er dat de ontvangstdatum op donderdag is, maar door de extra speling kan dit woensdag al zijn.

Wil je aanpassingen doen in je reservering, laat het ons op tijd weten.

Deze informatie geldt in ieder geval tot 1 januari 2020.

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID